Osudová

Osudová

Anotace: Snad se to někomu zalíbí

Osudová
V temné noci bez hvězd a měsíce
Hrobové ticho přerušily kroky
Kolem té staré sochy světice
Chodím sám už roky

Vzpomínkami se užírám a žiji
Na moji lásku, co bůh si k sobě vzal
Denně ryji držkou v zemi
Co já bych za to dal
Mít ji zpět ve svém náručí
Laskat ji ve vlasech
To jen smrt mi zaručí
Opětovné setkání v nebesech

Tak bloudím světem dál
Chodím a přemýšlím, proč jen jsem sám
Společnost a lásku já bych bral
Ale jen myšlenky na smrt mám
Autor kukopr, 01.11.2010
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Gringer, hubape
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí