sen

sen

Anotace: Ten sen nebyl poslední,ale kdo ví.

Jednou v noci se mi zdál krásný sen.
Ten sen nebyl můj poslední,
ale trvalo mi celý den
než mi došlo že-kdo ví.
Tak jsem do postele hupsla zpátky
a nechám si ten sen zdát dál.
Zapomenu na všechny svátky.
Jenže on je všední den!!!
Do školy asi přijdu déle.
(To mi ale nevadí.)
Radši zalezu zase do postele
a do školy se nevrátím.
Autor majda 99, 01.11.2010
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Divoženka1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...st ...

08.12.2010 15:48:00 | kuskus pruhovaná

:-)v posteli se krásně sní
čas ten se tam zastaví
tichůčko klepe na víčka
snová písnička

05.12.2010 22:21:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí