Otázky pro život

Otázky pro život

Anotace: ....

Živote ptám se tě,
co jsi vlastně zač?
Živote prosím tě,
nač jsi tu nač?

Živote můj,
střídavý jako proud,
voňavý jako květ,
a smardlavý jako hnůj!

Kdo mi tě dal?
Já vratím mu ho zpět,
na hrob si napíšu,
pár krátkých vět.

Zde leží ten,
jenž život,
co v půjčce měl vrátil,
zde leží ten,
co se ve vlastní hlavě ztratil.
Autor Atilla, 01.11.2010
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, James Libustka, Sladkalu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkný nářez.))) Moc se mě to líbilo.

03.11.2010 15:12:00 | carodejka

Teda...překvápko, líbí :-)

01.11.2010 23:56:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí