Sen

Sen

Anotace: ..............

Po zádech mrazu běhání
A ruce se jen třesou
Představám už nic nebrání,
když sny mě k tobě nesou!

Já hladim tě zas po tváři,
a do ucha ti šeptám,
že jsem tady jak v žaláři,
za co? To se neptám!

Ty odemkneš mi pohledem,
očima se směješ!
My spolu všechno dovedem,
vše,co si jen přeješ!

Cítím jak se probouzím,
snít bych si přál dál...
Od tebe zas odcházím,
toho jsem se bál!
Autor Nazgulll, 01.11.2010
Přečteno 305x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Aramgad, Anjesis, Lioness, Kapka, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Agniezka, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

19.12.2010 23:08:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí