Den Světlušky

Den Světlušky

Anotace: Světlo na konci tunelu.

Slunce usíná
Za obzor zachází
Oči otvírá
K sobě přichází

Pomalu blíží se pracovní doba
Den co den, zas a znova
S máváním křidélek příbytku sbohem dává
Poslem světla na noc opět se stává

Symbolem naděje
Co ztracené duše z temnoty vyvádí
Po obloze tančí, divoce dovádí
Světélkem svítilny
Tmu noci podvádí

Průvodce,jež přináší naději, zář
Nám nastavuje vlídnou tvář
Álejí, parkem, či za město k potůčku
Dovede krok po krůčku
K touženému cíli
Co jen jí stačí síly

Čas domů jít značí východ Slunce
Lucernu na chvíli zas nahradí jeho svit
Jen kus opodál čeká odpočinek
Ve stoletém dubu útulný byt
Autor Serja, 02.11.2010
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí