Touha

Touha

Anotace: ..

Na tvém těle pihy jsou,
v souhvězdí se shlukujou.

Astronautem bych chtěl být,
všechny ty hvězdy navštívit
i ty co okolnímu světu skryté jsou,
jen chvíle nahoty je odkrejou.

Nebo mít talent na štětec a paletu,
na plátně předvést je světu.

Ale nejraděj na slepce si budu hrát,
jen prsty se jich dotýkat,
ve chvílích kdy tvé tělo hýčkám,
dlaněmi jak voda po něm stékám.

Jak cestovatel hledám cestu,
až k zakázanému městu.

Přes hory, doliny klopýtám,
jen na oko nespěchám,
ve skutečnosti lačný jsem,
vlastní touhou obklíčen.

S myšlenkou abych už v cíli byl,
před jeho bránu se postavil
a brzy do něj vpuštěn byl,
své touhy a sny v realitu proměnil…
Autor Bumbác, 02.11.2010
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: Maryje..., Gabrielle, Danga, Kapka, labuť, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí