Falling in love

Falling in love

Anotace: ..

Sbírka: Barvy podzimu

Udělal jsi
mé srdce
tak šťastným
že jsem zvracela krev

-A kdyby mělo tvář
jistě by se usmívalo-

Cítila jsem se
legračně
(uvnitř řev)
už při prvním polibku

Venku se stmívalo
byly -4°Celsia

Bála jsem se
pod sprchu
abych tvůj pel
ze své kůže nesmyla

Bez strachu
že bys chtěl
blízkost našich dlaní
oddálit

Nebo že bys
chtěl mne napálit

..jsem se zamilovala
Autor Lioness, 02.11.2010
Přečteno 368x
Tipy 18
Poslední tipující: Špáďa, Gabrielle, Bíša, hašlerka, Churry, Larey, jitka.svobodova, Doradan, UCET KE ZRUSENI, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedená, a to tvrdím přesto, že volný verš příliš nevyhledávám...

15.11.2010 02:25:00 | Špáďa

"Udělal jsi
mé srdce
tak šťastným
že jsem zvracela krev"

úžasná..

02.11.2010 17:22:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí