Lehká děva

Lehká děva

Anotace: ...

Police plná jeřabin,
slunce na ně svítí.
Starý žid kráčíc po ulici,
v jeho košíku cosi klíčí.

Dohořelá cigareta,
v ústech lehké děvy.
Ptá se na cíl
a kolikrát ještě pujde do směny.

Slunce tahá všechen lid pryč,
Jdou oslepeni jím,
za Krysařovou píšťalou,
do rokle stále s ním.

Stále opakující se verše,
na křídlech holubice.
Starý žid už nežije
a děva chce stále porche.
Autor Mrtvý květ, 02.11.2010
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Dona Quixote, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, Sladkalu, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná, líbí se mi...

08.11.2010 21:42:00 | Sladkalu

Opravdu zajímavé.

02.11.2010 16:57:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí