El hombre invisible

El hombre invisible

Anotace: ...

Jsem ten koho není vůbec vidět
Schován všem vašim očím
Tělo plné kulek
A pořád stejně chodím

Přes mě prosvítají
Světla pramínky v dírách
Po slovních výtkách
I tak si nic nedělám
A na svou roli si zvykám

Sám do sebe
Čím dál tím víc
Se uzavírám
Před vámi stoji
Vždy někdo jiný
Přesně tak
Jak ste chtěli

Někteří z vás
O tom ani nevěděli
Co se děje uvnitř
V mojem nitru
Na mámu se smát
V nitru brečet
.
.
.
Půjdu na mez
K tomu šípky
Umřu zapomenu
To co jsem zmeškal
Už stejně nedoženu
Autor JohnyD., 02.11.2010
Přečteno 256x
Tipy 19
Poslední tipující: jakubisko, pejrak, Gabrielle, Bíša, Chancer, hašlerka, Mbonita, Lioness, Jiná, dream in emptiness, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím se přiznat, že se od tebe poslední dobou hodně inspiruju..asi jsi mě ovlivnil?

03.11.2010 21:15:00 | Chancer

hlavu vzhůru moje spřízněná dušičko.. =*

02.11.2010 18:45:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí