Vzpomínkové střípky

Vzpomínkové střípky

Anotace: "I hear you breath so far from here, I feel your touch so close and real" ...

Sbírka: Čekání

V touze duše
nečekaná,
jako moucha
v pavučině, tiše
zamotaná.

Slyším střípky
vzpomínek
z toho, co bylo,
toho, co bude.
Vidím padat kapky
s odrazy našich slz,
v tom, co splynulo
v minulost.

A sny zatajeny
ve fraku od oblak,
uspávají jako
zakázané vjemy,
které osud přivál
do poloprázdných cest
ulic neexistujících měst.

Na zápraží
vlastního oltáře
sepisuji řádky slov,
které bez osnov
zapadly do snáře
a vytváří
vzpomínkové střípky.
Autor Denael, 02.11.2010
Přečteno 372x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, Leonkaaa, Chancer, STIMPRE, hašlerka, Květka Š., Mbonita, zelená víla, labuť, fuu, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

every day we're stronger than yesterday

04.11.2010 11:28:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí