č. ...?

č. ...?

Anotace: čti

otevřu oči, právě
když seňorita mlha večeří
nové jitro.
otevřu oči přikryté
poztrácené korále ranní jinovatky,
na koncích jsou mých řas.
slzná peřina co zahřeje.
těžká šedivá bublina.
pukne mi má těžká hlava
jako když rozbiješ všechny ty výtvory
lidského mámení,
jako když rozpůlíš na trhu meloun.
jako když rozpůlíš chleba.
orel přec hnízdo má
vstříc slunci letí...
lidského blouznění
hranicí není.
satan klaun , začne se klanět
svému králi, jenž do rytmu vln
odbíjí mu v hrudním koši.
Autor přezdívka, 02.11.2010
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí