Vratká půda přátelství

Vratká půda přátelství

Anotace: ...

Radost, zábava a smích,
nepatřit tam, byl by hřích.
Úsměv, láska a přátelství,
nectít jej, to jest rebelství.

Čas postoupil, vše jinak je,
někdo třetí mezi nás vstupuje.
Zmatek v hlavě, smutek a pláč,
v srdci díra, zbyla jen hořká zášť.

Jak opilý koráb světem plujeme,
zas si tu svou pravdu zkresleme.
Tvrdá hlava, strach a marnost,
pouto mezi námi ztrácí tvárnost…
Autor Wyrda, 02.11.2010
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: blackwolf, Modrý Anděl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí