Karviná

Karviná

Anotace: Napsaná při čekání na zastávce-cestě jednoho podzimního večera.

Ó, temná si Karviná
je to jak má vina
světáckost ti bezmála chybí
však mé město se mi líbí

nepotřebuješ magické pozlátko
i když si špinavá jak selátko
světla ulic zde září stejně
i kdyby tě vystavili v jiném jméně

máš půvab hebkého kouře
ne smrad jak v zapadlý ďouře
kouř ohně to jest teplo domova
mě stačí málo, nemušíš být nová

v srdci tě nosím
a proto tě prosím
zůstaň svá
Autor MRF, 02.11.2010
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí