Tátova cesta

Tátova cesta

Anotace: pro téměř neznámého člověka, napsána asi tak v 17-ti

Daleká je cesta k lidské duši
a ještě delší k duši dítěte,
tys po ní šel...

Těžké je rozhodnutí a ještě těžší,
když cesta trním rozkvete,
abys dál šel...

Smutné tenkrát byly zelené oči
a ještě smutnější úsměv dítěte,
tys pláč jeho neslyšel...

Daleká byla cesta k mojí duši,
viď,a ještě těžší k duši dospělé,
jaké překvapení čekalo nás při
setkání.

Tys konce nedošel...
Autor jvacl, 03.11.2010
Přečteno 405x
Tipy 12
Poslední tipující: Lenullinka, Zasr. romantik, PrinceznaHeliovýchbalonků, la loba, Skalsky Pavel, Kapka, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí