Teď

Teď

Anotace: xxxxx

Teď,když ti miláčku tma oči zakryla,
hlídám tě ve spánku jak světla majáků hlídají lodě.
Jediný paprsek od lampy z ulice drze si ponechám, pak daruji tobě.

Maličká, shoulená v klubíčku se světlem od lampy uvízlém na víčku.
V paměti den „sis“ ukryla,s barvami podzimu dneska jsi tančila,
lehounce - po špičkám v nažloutlém listí, s vánkem co od prachu ulici čistí.

Tohle teď myslím si pod víčky máš,snad žádné slzičky,snad žádný pláč
a já teď ospalý hlídám tě při spánku a rád bych předčítal dál naší pohádku.

Hádés a podzemí,Chárón a Styx,i kdyby naposled už nejsou nic
Nocí jsme přikryti,černá nás hladí a čas teď zbytečně prohranou bitvu svádí,
jen tvoje srdíčko do tmy si zpívá a pro to moje zůstaneš milá.
Autor Chránič Zubů, 03.11.2010
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: páááááááá, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..milounké..

03.11.2010 14:05:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí