Staré dobré časy

Staré dobré časy

Anotace: Byly opravdu nebo jen v našich hlavách?

Už je jim konec.
Starým dobrým časům.
Nikdo je nevrátí. Ani ty ne.
*
Byly to skvělé časy.
Alespoň ve vzpomínkách.
/klamou tělem/
A tváří se přitom nevinně...
*
Vždyť je to pořád dokola.
Z bláta do louže.
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí