anděl smrti

anděl smrti

Anotace: anděl smrti azrael

Když den,
se potká s tvojím snem.
A noc,
s tvou každodenní múrou.
Uvědom si, že si ten,
kýms nechtěl být - si stvůrou.
Jsi jako všichni ostatní,
co plahočí se světem.
Jsi jako ďábel bez vášní,
co kráčí bílým světlem.
Uvědom si cos dělat chtěl,
kým si byl a proč si žil.
Objev zas obsah svých vlastních děl
a uvědom si proč jsi byl.
Sem anděl smrti Azrael.
A pravím Ti: Být někým jiným
je horší než-li neznat vlastní směr.
Autor Asrael, 03.11.2010
Přečteno 644x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí