Degustace vína

Degustace vína

Anotace: trochu nadnesené….básničku připisuji Kytce62, snad se alespoň trochu zalíbí :)

Pokušitel vinné révy,
choutkám svým se nebrání,
vínem pročišťuje si své cévy,
střízlivost z těla vyhání.

. . .

V opilosti černých dní,
sám neříká si nikdy dost,
vinařům splní jejich tajná přání,
když chce si dát jen pro radost.

. .

Topit jazyk v bílém víně,
topit mysl v opojení,
topit chuť, která není na vině,
v kurážném vysvobození.

.

a tak se zdá, že ve sklípku,
spokojený, nažraný,
je jak prase ve chlívku,
vždy s chutí a bez zábrany.
Autor Tomáš Přidal, 03.11.2010
Přečteno 314x
Tipy 19
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Bíša, hašlerka, labuť, Mbonita, Květka Š., Jiná, ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve víně pravda.Tak zvedněme sklenku a potěšme se na chvilenku.ST

04.11.2010 18:49:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí