nespím

nespím

Anotace: bez anotace ,sak no comment.

Cejtím se špatně po všem co jsem napáchal,
začal jsem nevinně, a trošku spěchal.
Neudržím slzy, ty jedovatý krůpěje neštěstí,
naplněn děsy .
Nejradši bych si dal pěstí ,
skočil z mostu pod vlak a přemohl běsy.
Utekl, zastřelil ,zbavil se těla
jenom ta špinavá duše by zbyla.

Nepláču nad hrobem ,zvracím na sebe,
chtěl jsem cítit, že tady jsem,
že tu sem pro Tebe.

Nemám už co rozdat, dal jsem vám sebe.
Já vím , stálo to za piču a to vás sere?
Autor LaBiL, 03.11.2010
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí