Boj se smrtí

Boj se smrtí

Anotace: další z mých ,,optimistických" výtvorů

Boj se smrtí
Když už není místo, kam bys šel
Tak zůstaň stát
Když už není nikdo, co znát by tě chtěl
Musíš sám se rvát
S osudem, životem a realitou
Do roztrhání těla
Písní, básní nebo jen holou větou

Už i smrt tě chtěla
Mrcha valčík na rozloučenou tancuje
Tvá duše je jí partnerem
Brány pekla ti s úsměvem vnucuje
Však skončilo by to jen tartarem

Tvým osudem je bloudit sám
Jen ta smrt je tu s tebou stále
Já svoji duši ji jednou dám
Zatím dávám jí jen vale
Autor kukopr, 03.11.2010
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, Daniel Osbourne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,tak takhle nějak to cítím i já.

03.11.2010 19:51:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí