DEJTE MI

DEJTE MI

Anotace: Blues pro všední den.

DEJTE MI
ne víc než jeden den
ten co byste jindy nechali
uplynout bez povšimnutí
protože byl příliš všední
a tak trochu fádní
a já vám zahraji
blues tichého večera
se všemi jeho lampami
co svítí za šera do ulic
do ticha nábřeží
tam u těch laviček
blízko toho mostu
na kterém vám budu hrát
to kdyby jste náhodou
šli okolo držíce se za ruce
a hledali melodii
pro tento večer
a nebo na někdy jindy
kdy zeptám se snad
jestli dáte mi
ne víc
než jeden
všední den
Autor Tichá Šárka, 03.11.2010
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Danga, CULIKATÁ, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí