Přepůlené opojení

Přepůlené opojení

V opojení vlastní samoty
Vlhká rána a chuť mandlí
Za každou vlnou tvůj smích hladí

Prsty zabořené do barev
Kolem kouř modrých LMek
Omotán(i)papírovými draky
Topí anomálie srdeční

Stále tě vidí, v kostce cukru
Písmena co křičí v cestovním ruchu
odhazuje svou masku studu, v rozmanitosti hromů

Políbení na růž tváře
Utopení ve fotkách,tvá lež zraje
V přepůlené duši

Tam kde to začlo,nikdy to nekončí
Boří tvář do svetru z bavlny
Pozvolna sklenice rozbijí

Tma co ustává
Přes všechno co dostává
Kus ledu co roztál
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 03.11.2010
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Tanzania, zelená víla, Bíša, Sladkalu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chvíli studí, chvíli hřeje, jako láska, co má tisíce podob...ST

04.11.2010 14:24:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí