Úsměv mívám kamenný

Úsměv mívám kamenný

Anotace: Od mého srdce, které hledá.

Úsměv mívám kamenný,
srdce chtělo by jít dál.
Přijímám útoky kamením,
přesto nezoufám.

Bývám hodně zažraný,
přátelé odmítám.
Když mi řeknou dobrou radu,
hlavu klonívám.

Chodím často po ulicích,
brýle ve tváři mám,
sám pro sebe životem si promítám.

Někde čeká světlo,
já to dobře vím.
Držím palce všem,
kterým se to podaří.
Autor Hantec, 03.11.2010
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, Dev_LATea_princess, jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí