Vyzvání/vyznání

Vyzvání/vyznání

Anotace: ..

Sbírka: Barvy podzimu

Má světlou kůži
a vlasy havraní
doufám že tak jako já
stále věří na hraní

Možná pod přikrývkou v posteli

(to jste ale čísti nechtěli)

Rty jako růži
na bílém papíru
doufám že v noci je
zástupcem upírů

Kousni mě!

(teď už se studem propadám do země)

Má oči krásné
jak kámen
z topazu modrého
možná jsou zrádné

Třeba ho budu chtít mrtvého

(na pohřbu šeptat ámen)

Má půvab
špínu i eleganci
třebas to někde ukrad'
však chci ho vyzvat

..myslíte k tanci?
Autor Lioness, 03.11.2010
Přečteno 351x
Tipy 15
Poslední tipující: Špáďa, ilona, Psavec, zelená víla, Larey, Gabrielle, Bíša, Květka Š., Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,jsi půvab sám a to je na tom všem moc krásné...ST :)

09.11.2010 02:01:00 | ilona

:)

05.11.2010 15:41:00 | Larey

Taky povedené..
ST..

04.11.2010 13:57:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí