Stromek I.

Stromek I.

Anotace: anotace na život...

Roste malý stromek,
na beznadějné straně.
Pln smutku a starostí,
bez cíle a zlomený.

Nikomu na něm už nezáleží,
a tak roste sám.
V duši s velkou prázdnotou,
bez kousku naděje.

Stejně jako okolí,
tak i on umírá.
Nic ho nedrží při životě,
poslední kořen uhnívá.

A tak tu byl stromek,
co nepozná už něžný dotek.
Nepoznal ani lásky trošku,
odešel a nikdy se už nevrátí.
Autor skubi-du, 04.11.2010
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí