Svoboda

Svoboda

Anotace: Svoboda je tu jen slovo..

Falešný sny o tom jak to bude normální...
Máme ještě šanci na život bez podlejzání?
Jsme jen postavičky v divný hře,
Ale krev už v nás z toho vře

Chci tak moc,svoboda je tu jen slovo
Oči se přivřely,tak kdo z koho?
Bojovat se životem nebo žít tak jak se má
Neustále nás to celý na lopatky pokládá

Jsme černý ovce a to už nezměníš
Žijeme v životě na kolejích vedlejších
Svoboda je pořád jen slovo ze slovníku
Snad jednou ti co přijdou budou mít větší kliku..
Autor darknness, 04.11.2010
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný

04.11.2010 19:25:00 | mončičak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí