V LEGENDÁCH

V LEGENDÁCH

Anotace: inspirace klasiky literatury ERBEN,SLÁDEK,Borovsky,Macha...a trošku horror i erotika...

Půlnoční šílenství
tanec starého času
ve stopě hlasu
zázrak panenství
kolem ohně stíny bloudí
vítr ví, a vítr soudí
milenci bez tváří
krajina zazáří
kat zvedá svůj meč
jen se podívej, není to křeč
mladé tělo ještě vzdychá
noc je hrozně plachá
sleduje to divadlo
které z nebe nespadlo
ohně ještě hoří
zlé stíny se do dívky noří
tiché jsou vzdechy
vlna silou chtíče
jen přistup synu blíže
jazyk ďábla rány líže
ještě níže
jen ještě níže
jen tělo zapláče
ticho a jen supy
klobají vnitřnosti
noc jen mlčí z vděčnosti
vítr plachý
to tělo svádí
zůstalo jen torzo
co už ale nemá kouzlo
noc ustupuje do ticha
ty najdeš toho blázna
když z nebe ti to vrátí
než silu ztratí
ohně dohoří
zůstanou jen oharky duší
ty ale se smrtí nedvoří
Noc už dohrála divadlo
ALE SLOVO NA ZEM SPADLO.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.11.2010
Přečteno 328x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bona, Gabrielle, Bíša, Květka Š., hašlerka, Mbonita, NikitaNikaT., Danga, Žqáry, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé dílko mne uchvátilo a ten závěr! To je prostě noblesa. ST!

04.11.2010 20:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí