Výstřepy

Výstřepy

Anotace: Výstřepy na slepo...

Nahoře
Dole
Na hoře
Lhostejně čumím
***
Když po skle drhnou sklony
Divné peřeje
Studené, mokré a divné
Divné, mokré a studené
Zaskřípají.
***
Ani kdyby mě tahali za vole
Nebudu se párat
S ničím
Kdybych se byl páral
Vyfáral bych nic
A nehledal bych víc.
***
Za smrdutou laní
Zplihle mávám dlaní
Na řízek moc není
Na salát moc není
Na bukev moc není
Tak je na něco?
Není.
***
Daleko hned u balónu
Stojí láhev plná tónu
Když zazpívá dur
Neposlouchám
Když zazpívá mol
Jsem na
A stejně neposlouchám
Když se zestřepí
Dávám pozor, abych se nepořezal.
Autor Kloub, 04.11.2010
Přečteno 254x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Anotace mi příjde výstižná. Zdá se mi to jako nesmyslná slátanina s pokusem o pár neobvyklých obratů. Místy až s náznaky vulgarity.

Nicméně musím říct, že jsem tu četla i mnohem horší věci.

04.11.2010 19:57:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí