dlouhá chvíle

dlouhá chvíle

Anotace: ..

Před chvílí
a není to tak
dlouhá chvíle
měl jsem
dlouhou chvíli
před chvílí

Klečel jsem
na pokraji
bláznova stresu
dojem zvrácenej
je to jen heslo
elektrický křeslo

musim se toho zbavit
opíjím svý vlasy
napospas spásy
Autor humus, 05.11.2010
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí