kachní sonáta

kachní sonáta

Anotace: ..

až mi prsty
na provázky přivážou
až se četníci
zase okážou
otevřu svý oči
zapomenu věci,
co jsme možná
kdysi znali
když jsme byli
ještě malý

až se bude smrákat
kachny budou
kvákat
kachní sonátu
prokletému člověku
Autor humus, 05.11.2010
Přečteno 246x
Tipy 10
Poslední tipující: pamp_elka, ewon, Gabrielle, klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí