Pohled z výletu

Pohled z výletu

Anotace: ...

Mám boty toulavé
ušité horkou jehlou
slunečních paprsků
Mám šaty rozevláté
s černobílou stuhou
spletených útržků
fotek svých prvních lásek

Mám batoh na zádech
hlína mi od kroků létá
Mám knížku pohádek
se kterou na patník
usedám uprostřed léta

Mám príma pršiplášť
do deště z tiráků
tiším jím i svůj pláč
z mých věrných mindráků
které tak autorsky vtíravý
mají pohled
upřený daleko daleko tam
kam ani boty toulavé
se nikdy nedopraví

Tak co z toho mám?

Jen pohled neposlaný
Autor jvacl, 05.11.2010
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., vodnař, carodejka, CULIKATÁ, Agniezka, Bona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Totok se Ti náramně povedlo. ST!*

10.11.2010 07:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí