Zlatý chrám

Zlatý chrám

Anotace: xxxx

Každý si zlatý chrám nosíme v sobě,
všichni pak poslušně léháme v hrobě.

Armády viselců,kostlivců chrastění,
ohrada pro živé a v oknech bednění.

Slunce nad popravištěm.
tma
Ráno tě paprsek na nose pošimrá,budíš se nádherná,
nádherná usínáš.

Prostor je stísněný,obličej od hlíny,
křepči si,raduj se teď chvíli s živými.

tma
Čekal jsem spoustu dní,spoustu nocí prosnil,
teď všechno skončilo říkám si zbaběle.

Konec je počátkem života v nicotě,
konec je zábleskem bolestí od klínu.
Konec je rozsudek ušitý na míru.
tma

Ještě ne,zděšené žebrání,ještě ne
poslední zvolání
„prosím“

Skončené začíná a tma se zhasíná –
když.
Když oči otevřeš.
Poprvé
Autor Chránič Zubů, 05.11.2010
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Anjesis, Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí