Se zavřenýma očima

Se zavřenýma očima

Anotace: koment.?

Po hlase,
se zavřenýma očima
já vždycky poznám ten tvůj smích
Už dlouho, strašně dlouho to je.
Už napadl hruhý sníh.
Ale ještě pro jednou dotknout se vých úst
a říct pár hezkých vět.
Zase zavírám oči a poslouchám tvůj smích.
Ve snech vracím se tak strašně ráda zpět.
Autor BlackAngel, 05.11.2010
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, lucajda89, Bíša, Gabrielle, fuu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí