slova

slova

Anotace: Do papíru napíšeš co chceš. Ale co takhe lidem.. jim všechno nepovíš.

Dala bych rým ale nic mě nenapadá.
Dala bych slova, která do sebe zapadá.
Ukázala bych ti jak to v repu vypadá...
Slova jsou má tajná obrana.
Se slovama si hraju od večera do rána.
Rýmy, to je můj život, který každodenně prožívám.
Když je mi hej, tak si zkrátka zaspívám.
Své rýmy píšu na papír, do kterého se svěřím.
je tu ale svět, kterému tůze nevěřím.
Autor KEBONITAA, 05.11.2010
Přečteno 257x
Tipy 12
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Trystan ap Tallwch, Květka Š., Gabrielle, Psavec, ZILA78, malá slečna, Agniezka, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí