MOJE JÁ

MOJE JÁ

Anotace: ....

Už nepláču,
ale šplhám.
Už dávno v slzách neplavu,
to svoje já…….si hlídám.

Už nečekám,
ale spěchám.
už dávno jen nekecám,
to svoje já…….do výšin chystám.

Už neprosím,
ale beru.
to svoje já……..dávno nedusím,
žiji v klidu.

Jen to moje já,
ze sebe….po hrstech deru.
Jen to moje já,
vše ostatní……..s klidem beru!
Autor ZILA78, 05.11.2010
Přečteno 279x
Tipy 15
Poslední tipující: Danga, Psavec, zelená víla, la loba, Květka Š., Jiná, malá slečna, Nick Name, CULIKATÁ, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen to moje Já, mám rád,
jen to moje Já, vám chci dát..

Moc pěkné! S.T.

05.11.2010 16:52:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí