Leťte, mé perutě!

Leťte, mé perutě!

Anotace: pryč, zmizet

Sbírka: Rackem...

Leťte, mé perutě!
Leťme dál.. vstříc ó světla…

Pryč, dál z nechutě.
Tam, kde je rtuť jedlá.

Na vrcholky a k vrcholkům,
které jsou zasněžené a posypané měsíčním prachem.

Tam, kde Slunce má svůj dům,
křídla místo rukou, které činí vrahem.

Ó vzleťte, mé perutě,
ne zde, tady, nehnutě…!
Autor L. Šebestián Borský, 05.11.2010
Přečteno 367x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Gabrielle, Danga, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí