Stromy

Stromy

Anotace: Po čase další dílko...

Dneska jsem snědla svět,
držela jsem za ruku stromy.
Listí mi sedalo na vlasy.
Dneska jsem ochutnala svět.

Nůž byl pohřben v podsvětí,
a rock and roll hýbal stěnami.
Tajně jsem seděla za dveřmi.
Klíče zachrastili v zámku.

Černé mraky se vraceli na obzor,
děti utíkali ,stromy stáhly svá křídla.
Opomíjení vracelo údery a polévalo myšlenky-
horkou vodou.
Hodinky spadly na zem a rozbilo se sklo.

Už nikdy nepřečteme čas.
Autor Toda, 05.11.2010
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, ZILA78, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žádný nic moc, je dobrý! :-)

06.11.2010 09:59:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí