JÁ POČKÁM

JÁ POČKÁM

Anotace: ....

Až bezvládně pohne se mi tvář,
oči ztratí se pod víčky.
Na poslední cestě,doprovodí mě bílá zář,
tak to už bude čas,na věnce a na svíčky.

Slzy smočí ebenové dřevo,
zemina se stane mojí peřinou.
A ty!...Lásko!...neplakej i kdyby se ti chtělo,
mysli na mě s každou vteřinou.

Nezapomeň,
ale žij,dál svůj život v klidu.
Tak nezapomeň,
já!...nechci!...aby jsi nosila v sobě vinu.

Musíš žít,
hledat dalšího člověka a štěstí.
Nesmíš jen snít,
musíš vstát a zatnout pěsti.

Vždy budu s tebou,
a se vším,co uděláš budu souhlasit.
Smrt a osud,mi sice život vezmou,
já!...na tebe tam počkám,protože nikdo nemůže tě nahradit!!!
Autor ZILA78, 06.11.2010
Přečteno 280x
Tipy 19
Poslední tipující: la loba, Psavec, Jiná, Danga, Nick Name, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St sakra rozplakal jsi starého otrlého cynika ,takže Tvá báseň je vlastně vypočítaná na efekt...ale stejně jsem okouzlená!

08.11.2010 19:36:00 | la loba

strašně smutný, slza mi ukápla. ST!!!

06.11.2010 09:25:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí