NEŘÍKEJ

NEŘÍKEJ

Anotace: ....

Sbírka: PEKLO BODLÁČÍCH HLAV

Neříkej o světě,
že ho znáš.
Tak pochop to už,
on jediný zná tebe.

Neříkej o lidech,
že je máš.
A hlavně mi netvrď,
že znáš sebe.

Propadnou ti mezi prsty,
pro pár špatných slov od tebe.
To nezměníš,
utečou do sebe.

Máš svojí vlastní,
rozdvojenou tvář.
A za jednou s nich,
držíš v poutech,to sví nejhorší já.

Nevím proč,
se jen na půl tváře usmíváš.
Nevím proč,
asi je to tvoje vnitřní hra.

Ať uděláš,
ať vymyslíš…..co chceš,
nejsi šťasten.

Ať se snažíš,
ať pomáháš…..jak chceš,
nejsi pochopen.

Tak proč ti…… lidi nevěří???
Autor ZILA78, 06.11.2010
Přečteno 283x
Tipy 15
Poslední tipující: Jin&Jang, la loba, Danga, Psavec, Nick Name, Kapka, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

náročný musela jsem to číst třikrát...a nezbývá než se taky ptát proč?

08.11.2010 19:38:00 | la loba

Proč?

Máš svojí vlastní,
rozdvojenou tvář.
A za jednou s nich,
držíš v poutech,to sví nejhorší já.

Nevím proč,
se jen na půl tváře usmíváš.
Nevím proč,
asi je to tvoje vnitřní hra.

06.11.2010 11:43:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí