Stárnem asik

Stárnem asik

Anotace: miluji uvědomění si vývoje lidské duše

Veletoky slz a smutků

prýštící z našich skutků

spaluje slunce přibývajících let


Slza radosti se mění

ve štěstí oceán

pod vlivem počtu úplňků


Nadřazenost mladosti

s rytířem pokory meč zkříží

a píseň díků jde pět


Smělé pohledy drzosti

převlečou kabát odvahy

a směle též hledí vpřed


Kráčíš pomalu

občas hlavu otáčíš

něco Ti oči k nebi obrací

nutí Tě hladit i malé cikáně

a vděk se mění v dojetí

jenž převtělil i ty veletoky
Autor aniger, 06.11.2010
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Lovecká, Danga, Kapka, CULIKATÁ, jitka.svobodova, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé pohlazení.1*

06.11.2010 07:43:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí