Popletená

Popletená

Anotace: :o)

Celý svět se asi zbláznil
Dívám se a nevěřím
Přátelství se rozpadají
Milenci se hašteří

Možná stačí méně ostatní
Mít raději než sebe
Možná stačí odpustit
A zas bude modré nebe

Chtěla jsem být šťastná
Ve svém štěstí umírněná
Sil už mi moc nezbývá
Jsem akorát popletená
Autor ZZuzkAA, 14.01.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to já už dlouho ne; asi se ze mně stal pesimista

02.10.2006 10:15:00 | frangir

Pěkný, líbí se mi, jen tak dál..

14.01.2006 11:38:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí