Název není nezbytný

Název není nezbytný

Anotace: Anotace je nepotřebná

kráčím tichou pustinou, kde světlo nezáří
jen mráz, smutek a beznaděj zde vládnou,
den za dnem stále horší je, nic se nedaří
láska pro mne zemřela, květy růží vadnou.

srdce na stotisíc střípků rozervané
po smrti toužím víc než kdy předtím
ze všech stran ledový vítr sem vane
došly síly na víru, už dávno nesním.

Přede mnou temnota, za mnou prázdno
v davu lidmi obklopen a přesto sám,
klesám stále dál, sic narazil jsem na dno
a přes to všechno, se dál a dál propadám.

Bludiště bez východu se uzavírá v kruhu
v ruce čepel nože zablýskne se matně,
ve světě lidí jsem poslední svého druhu
myslím že až zemřu, bude mi teprv krásně...
Autor Johny Styx, 06.11.2010
Přečteno 220x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Elisha, Gabrielle, Bíša, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtít si vzít život je pro sraby, žít je tepr umění a kdo ví, třeba po smrti neni krásně... :-)

06.11.2010 22:10:00 | Lagedama

lidmi obklopen a přesto sám,
po čase beznaděj překonám

06.11.2010 19:49:00 | Kapka

Myslím, že žádná ztracená láska nestojí za to, aby si člověk pro ni bral život.Máme okolo sebe spoustu lidí, kteří nás mají rádi a těm bychom ublížili nejvíce.Básničku máš napsanou hezky.St.

06.11.2010 19:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí