Zlost

Zlost

Anotace: ...........

Zlost ve mně křičí do všech stran
že vraždit by chtěl uragán
uragán emocí co nitro svírá
zloba co silná bývá
i přes ní však láska je
nitro zklidňuje
na dlouhou dobu zas
bude tichý v koutku mráz
ukrytá zamrzlá zloba
co na dně čeká
až slovo či věta
vypustí ji zas
skrápí slza z řas
jediná
brečet nesmím
já na dně duše ji udržím.
Autor Alien.v.v.s., 06.11.2010
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Juan Francesco de Faro, Lioness, CULIKATÁ, Petbab, Agniezka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klidně breč, mně to kolikrát docela pomůže

07.11.2010 09:09:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí