Tanec mezi kapkami deště

Tanec mezi kapkami deště

Anotace: Krok suň krok....

Sbírka: Z kapky verše-moře básní

Prší prší jen se leje
A sluníčko se na nás vůbec neusměje
Mraky se na nás stále mračí
Ulicí si to někdo kráčí

Na sobě klobouk a pršiplášť
mm nezaujme nějak zvlášť
Voda všude kolem stoupá
a ta postava je stále skoupá

Co to dělá to snad ne
Začína tančit v dešti
musím jen se zasmát HE:D
jak Astair mezi kapky vplul
Div si gumáky nevyzul

Přestává pršet i tanec ustal
Ale i Astair tu nezůstal
Odešel s deštěm
Autor Jacob P. Verlaine, 07.11.2010
Přečteno 518x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Sladkalu, Mbonita, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takova pekna kravinka =)

15.11.2010 00:20:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí