I v již zaschlých slzách žije smutek dál

I v již zaschlých slzách žije smutek dál

Anotace: ...

Já chtěla ti říci promiň
však někdy jsou slova málo
a někdy zase moc
hladám odpovědi v dáli
tam kde je má budoucnost
a šeptám stále
slova omluvy
do svých dlaní chytám slzy
teď nemám nic
ale ty vše co sis přál
i v již zaschlých slzách
žije smutek dál
Autor elfik0024, 07.11.2010
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Bíša, Nick Name, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí