V pohádce

V pohádce

Anotace: ....oprášený archív..:D

Žít v pohádce chtěl bych být mladým králem,
mít veliký zámek a v milostném kómatu
přinést jablko ze zlata a patřičně zralé
a jen tak ho položit před tvojí komnatu..
Abys ráno až vzbuzena projdeš pokojem
po prvním zívnutí zůstala němá
ty měla bys radost,a já bych byl spokojen
ale smůla jsem člověk a zlato nemám

Já nejsem králem a nežiju v pohádce
a dokud se nevyspím z postele nevstanu
bydlím v pokoji malém a chodím do práce
a tam se vladařem bohužel nestanu..

A když už ne králem,tak aspoň čarovat
z kapsy vytáhnout rybu co pohádku poví ti
nebo z rukávu duhu a tu duhu ti darovat
a pokaždé před spaním nechat ji rozsvítit...
Když ráda bys spala pod barevným světlem
já ve skrytu duše bych se ti dvořil
a pak jako kouzelník dál chodil světem
a ještě pár divů pro někoho stvořil
Autor Theo Gunilla, 07.11.2010
Přečteno 276x
Tipy 21
Poslední tipující: Dračičák, Psavec, Aka Kiss, Dota Slunská, Javavia, Linda Etschyick, Kapka, labuť, CULIKATÁ, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Především poslední sloka je tak krásně napsaná, až mě to uchvátilo.

07.11.2010 19:36:00 | Linda Etschyick

Moc hezké

07.11.2010 18:42:00 | Kapka

Krása!St-veliké.

07.11.2010 18:07:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí