Star

Star

Anotace: Každá světová stár se musí vyrovnat s různými problémy, aby se uplatnila jak v shawbusinessu tak v soukromém životě... Není možná, ale musel jsem dopsat ještě další verše týkající se pádu hvězdy z showbusinessu a najít opravdový závěr příběhu.

Sbírka: Kousek nebe

Možná se vám to nezdá,
ale člověk se nezastaví.
Mám heslo „se nevzdat“
a zbytečně se neunavit.

Schránka je přeplněná
dopisy od fanoušků.
Musím být uvolněná
a zvládnout zkoušku.

Vážení, mám toho nad hlavu bez legrace,
riziko povolání přináší snad každá práce.

Přijala jsem pozvání
jako host do pořadu.
Děkuju za poznání
co si k srdci kladu.

Bulvár o mně žvaní,
leze mi to k šípku.
Škoda toho lhaní
avšak bez užitku.

Vážení, mám toho nad hlavu bez legrace,
debily zaměstnává téměr každá práce.

Volno mám v noci
a někdy však ne.
Sama bez pomoci
a duše tiše vadne.

Peníze mi nechybí,
chce to jiný směr.
Chlapec se mi líbí,
stojí to za poměr.

Vážení, připadám si jak sama v poušti
a beznaděj, slzy se mi z očí spouští.

Nemám moc přátel,
spíš více příživníků.
Stačí jim mé parte,
skupině závistníků.

Stačí měsíc dovolené,
možná najdu poklad.
Srdéčko rozpolcené,
co někdo bude mít rád.

Vážení, mám toho nad hlavu bez legrace.
Riziko povolání přináší každá práce.

Hvězdy se dostávají
pod vysoký tlak.
Drogy je potkávají,
když jim ujede vlak.

Se psýchou na konci
- život či smrt?
Dostanou tě potomci,
nebo někdo tě škrt.

Vážení, dala jsem své práci vale bez legrace.
Obnovit vztahy dá člověku kupu práce.

Možná se vám to nezdá,
člověk se nezastaví.
Na nebi svítí hvězda,
v noci jich jsou davy!
Autor jehlaspichlas, 07.11.2010
Přečteno 335x
Tipy 18
Poslední tipující: Sladkalu, carodejka, Tamara, Mbonita, whiolet, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Květka Š., Gabrielle, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemají to lehké Bože
ostuda je jejich lože
a z nafouklé bubliny
uživí se noviny
Iveta je dobrý cíl
měla ale málo sil
každá naše dobrá stár
překonala drbů pár
Jednou padla a zas vstala
do zpívání se zas dala
soukromí je jejich věc
jsou to lidé také přec
napsal si to báječně
držme palce té slečně
měla vždycky spěch
a na lásku pech
Třeba se to otočí
a se všemi zatočí
přeji honě dobré šance
a držme jí všichni palce
načerpala novou sílu
získala zas pevnou víru
bulvár je moc dobrým vrahem
ať uklidí si před svým prahem

17.11.2010 19:26:00 | carodejka

Nemají to lehké....líbí

17.11.2010 19:23:00 | Sladkalu

Myslím si že by se v tom nejdena star shlédla......
Třeba taková Bartošová, ta by měla slzy na krajíčku..

08.11.2010 10:52:00 | whiolet

Myslím si, ač žádná star nejsu a nikdy nebudu, že skloubit řádně soukromí a práci jde asik jenom ztěží... a tak, občas smekám před těmi, kteřím se to jakž takž daří a opravdu se moc snaží. ST! za zajímavý a působivý obsah, jist nadhled, či snad pohled do zákulisí. ST!***

08.11.2010 06:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí