Erár

Erár

Anotace: ...

Prodrala jsem se divočinou,
až spatřila jsem nebe.
Byla jsem hrozně ztracená,
než nalezla jsem tebe.
Byla jsem rozervaná,smutná
a na dně docela,
ale ty si způsobil,
že už jsem dospěla.
Autor Mersii, 08.11.2010
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí