Smrt

Smrt

Anotace: eeee pro Spankyho

Postava shrbená ,
s kosou v ruce .
Když blíží se k tobě ,
puká ti srdce .

Stojíš , ani nedutáš .
Snad obejde tě .
Ani svět kolem nevnímáš ,
schováš se , snad nenajde tě.

Pod svícnem ,
tma je největší.
Schováš se tam ,
snad ještě nic netuší.

Slyšíš ty kroky,
srdce máš v kalhotách.
Už vidíš jak tví blízcí,
nesou tě na márách.

Utajení nevyšlo,
spravedlnost našla tě.
Ruka po tě sápe,
Říkáš si :"proklatě".

Čím ses provinil?
Zač je to trest ?
To máš přec z kouření,
tohle byl jen test.
Autor Princess88, 14.01.2006
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí