VYPRŠEL

VYPRŠEL

Anotace: ....

Dychtivé náruče otřepaných vzpomínek,
lámané větrem a tebou.
Zastavují se ručičky našich hodinek,
roky,minuty,sekundy nám vezmou.

Sedli si aby prožili,jedny s posledních chvil,
než smaže se etapa za etapou.
Jednou zazvoní,tomuto seriálu poslední díl,
konečně všichni poletí za tebou.

Bojí se ale zároveň se těší,
blázni co zastaví je ale nepochopí proč.
Někteří se smějí,jiné to děsí,
v tomhle lunaparku,už dotočil se kolotoč.

Čas vypršel a je hnán,
s prachu vzejdeš,v prach se obrátíš.
Už je unavený,na tomhle světě odbíjel sám,
vypršel…….už ho nikdy nevrátíš

I kdybys sebevíc chtěls!!!
Autor ZILA78, 08.11.2010
Přečteno 261x
Tipy 16
Poslední tipující: Kouzelnice Prastará-Přítulná, hašlerka, Mbonita, la loba, Květka Š., Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas vypršel a je hnán,
s prachu vzejdeš,v prach se obrátíš.
Už je unavený,na tomhle světě odbíjel sám,
vypršel…….už ho nikdy nevrátíš

I kdybys sebevíc chtěls!!

Není víc co říct..jen ST!!!

09.11.2010 10:51:00 | xoxoxo

Moc pěkné, ST

08.11.2010 21:07:00 | Nick Name

Pochmurné do temnoty podzimních večerů:-)))

08.11.2010 19:46:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí